Familie Veltrop

Onze familie geschiedenis

Bij ons in de familie ...

Dit is de stamboom van de familie Veltrop, van veenkolonie naar mijnwerkerskolonie.

Op deze pagina vindt u het resultaat van mijn (lopend) onderzoek naar de de stamboom van de familie Veltrop (Veltrup) - de Emlichheim lijn.
Ook de families Otten-Hamers (Schinnen, Munstergeleen), Schoens-Claessens (Beek, Munstergeleen, Sittard) en Menten-Mertens (Munstergeleen, Sittard) zijn in mijn onderzoek opgenomen.
Ik heb ook een relatie kunnen leggen tussen mijzelf, via de familie van mijn moederskant en het huis van Oranje, het Nederlands Koninklijk huis.

Bij het publiceren van deze staboom heb ik getracht rekening te houden met de privacy-gevoelige informatie. Gegevens van de jongste, nog levende generaties is daarom niet zichtbaar.
I.v.m. deze privacy gevoelige informatie is het daarom noodzakelijk dat u zich registreerd om de gehele stamboom te kunnen zien. Mocht het zo zijn dat u niet vermeld wilt worden in de stamboom, stuur dan een berichtje en ik zal u zo snel mogelijk verwijderen.

Hoewel ik zo secuur mogelijk te werk ga met het zoeken en invoeren van de persoonsgegevens bestaat de kans dat ik een fout maak bij het invoeren van deze gegevens. Met name de gegevens uit de eerste helft van de 20ste eeuw en verder terug zijn niet altijd eenduidig en even betrouwbaar. Mocht u een foutje ontdekken dan horen ik dat natuurlijk graag van u.

Heeft u gegevens die de stamboom completer te maken of heeft u foto's, verhalen, anekdotes of wat dan ook, laat dan ook even een berichtje achter. Kijk ook eens op mijn website voor meer verhalen en foto's van de familie Veltrop.

Voorkomende varianties op de naam Veltrop zijn o.a. Veltrop - Te Veltrop - Veltrup - Veltrüp - Feltrop - Feltrup - Felltrup - Felltrups - Velterop - Veltorp - Tho Veltrup - Tho Veltorpe - Tho Veltruppe